Shopping Cart 0 items - zł0.00 0
  • positive review  Świetnie i profesjonalnie zorganizowane, czysta zabawa z przyjaciółmi, gorąco polecam

    Seweryn Haręźlak Avatar Seweryn Haręźlak
    4 października 2017
  • 5 star review  Świetne miejsce , przednia zabawa . Nie czaić się tylko organizować w ekipy i spędzać świetnie czas . Guma , na pewno się jeszcze niebawem zobaczymy. 🙂

    Tomasz Siborowski Avatar Tomasz Siborowski
    14 maja 2018
  • positive review  

    Kuba Czaban Stasicki Avatar Kuba Czaban Stasicki
    5 listopada 2016
  • positive review  

    Klaudia Grygorcewicz Avatar Klaudia Grygorcewicz
    16 sierpnia 2016
  • positive review  

    Anna Paździora Avatar Anna Paździora
    15 sierpnia 2016
  • positive review  Polecam wszystkim naprawdę warto! Teren i sprzęt 5/5, organizacja świetna! Pozdro Guma! 🙂

    Sylwester Wasiolek Avatar Sylwester Wasiolek
    8 lipca 2018
  • 5 star review  Bardzo fajna obsługa, profesjonalny sprzęd i bardzo wiele atrakcji, a za równo bezpieczeństwa. Bardzo serdecznie polecam 😉

    Bartek Gronkiewicz Avatar Bartek Gronkiewicz
    20 czerwca 2017
  • positive review  

    Hubert Marszałek Avatar Hubert Marszałek
    4 października 2017
  • positive review  

    Pawel Dąbrowski Avatar Pawel Dąbrowski
    13 sierpnia 2017
  • positive review  Niesamowite wrażenia, mega adrenalina, super organizacja, klimat i atmosfera. Świetne gry, plener a przede wszystkim wspaniały organizator. Już nie wspomnę o gratisowym malowaniu włosów. Polecam wszystkim bo przeżycia pozostały w nas na długo 😍 Dzięki Guma 🥇

    Katarzyna Olszewska Avatar Katarzyna Olszewska
    9 września 2018