Shopping Cart 0 items - zł0.00 0
  • positive review  Świetna zabawa! baardzo polecam 😁

    Ola Maluga Avatar Ola Maluga
    18 października 2020
  • positive review  świetna zabawa, ciekawe scenariusze. Polecam !!

    Patryk Wasikowski Avatar Patryk Wasikowski
    16 września 2015
  • positive review  Świetne gry i dobra atmosfera 🙂 polecam!

    Monika Kowa Avatar Monika Kowa
    8 listopada 2016
  • positive review  Super pole bitwy oraz wysokiej jakość sprzęt 👍 właściciel doskonale sprawdza się jako sędzia oraz profesjonalnie tłumaczy zasady gry 😉 dużym plusem są fotografie wykonywana w trakcie zabawy 😀

    Łukasz Jałowiec Avatar Łukasz Jałowiec
    21 czerwca 2020
  • positive review  Organizacja i prowadzenie super , dużo ciekawych opowieści . Wszystko na wesoło ale z lekką dyscypliną - jak to w wojsku 😉 Jeśli dobra zabawa i paintball to tylko tu - POLECAM. Pozdrawiam Gumę .

    Andrzej Nagórski Avatar Andrzej Nagórski
    10 września 2019
  • Super organizacja, pare różnych map i scenariuszy. Polecam.

    Michał Kaliniewicz Avatar Michał Kaliniewicz
    6 lipca 2018
  • positive review  Świetny wybór dla osób, które lubią oderwać się od rzeczywistości. Organizacja imprez na wysokim poziomie 🙂

    Maciek Kowalak Avatar Maciek Kowalak
    14 maja 2018
  • Wojciech Bigus Avatar Wojciech Bigus
    3 lipca 2016
  • positive review  Nie pierwszy raz i nie ostatni bierzemy udział w grze paintballowej, organizowanej przez Star Paintball. Zawsze jest to zabawa na najwyższym poziomie, prowadzona przez świetnego organizatora z doskonałym podejściem do uczestników i do samej gry. Mnogość scenariuszy, rekwizytów i różnorodność terenu gry sprawia, że za każdym razem jesteśmy mile zaskoczeni i bogatsi o nowe doznania. Zdecydowanie na plus jest możliwość skorzystania z paleniska i upieczenia mięcha na ogniu w czasie przerw między grami. Uczestnictwo w imprezach organizowanych przez Star Paintball to świetna propozycja na spędzenie wolnego czasu! �

    Aleksandra Urbanowicz Avatar Aleksandra Urbanowicz
    12 czerwca 2017
  • positive review  Mega profesjonalizm i organizacja wieczoru kawalerskiego. Super sprzęt i pełne oprzyrządowanie 💣🧨🔫🔫 Wszyscy się świetnie bawili. Polecam Wszystkim ❗️❗️❗️🔥🔥🔥

    Tomasz Pieńkowski Avatar Tomasz Pieńkowski
    21 lipca 2019