Shopping Cart 0 items - zł0.00 0
  • positive review  Najlepsza imprezka, super organizacja i prowadzący. Ekipa super, napewno wrócę, zajawka pierwsza klasa.

    Krzysztof Weber Avatar Krzysztof Weber
    17 April 2018
  • positive review  Czy się podobało ? Chłopie nie znam takich słów żeby określić jak było mega wszystko na 6+ zabawa, jak i całe bezpieczeństwo chłopaki zadbali o każdy szczegół polecam każdemu kto jeszcze nie był, byłem dopiero pierwszy raz ale już dziś mówią z całą świadomości ze nie ostatni !

    Krystian Florczak Avatar Krystian Florczak
    19 July 2020
  • positive review  bardzo polecam wieczór kawalerski w takiej formie. mówią że paintball oklepany i nudny, ale nic z tych rzeczy. wybawisz się i dodatkowo schudniesz. a organizować najlepiej z dwa tygodnie przed ślubem, żeby siniaki zeszły z Pana Młodego 🙂

    Wojciech Wrześniak Avatar Wojciech Wrześniak
    5 September 2016
  • positive review  

    Bartłomiej Wojciechowski Avatar Bartłomiej Wojciechowski
    14 May 2018
  • 5 star review  PRO !! Klimat i przygoda. 🙂

    Kasia Paweł QFerki Avatar Kasia Paweł QFerki
    8 October 2015
  • positive review  

    Pawel Dąbrowski Avatar Pawel Dąbrowski
    13 August 2017
  • 5 star review  Wspaniała organizacja,rodzinna atmosfera,świetne scenariusze SUPER!!!

    Bogusław Ceglarski Avatar Bogusław Ceglarski
    14 May 2018
  • positive review  Bardzo polecam na wypady z ekipą super klimat dobra zabawa wszystko dopięte na ostatni guzik.

    Dariusz Daro Byliński Avatar Dariusz Daro Byliński
    28 June 2020
  • positive review  Thank a lot for this special day it was perfect I recommend you to do it right now you have to do it the staff make everything for you to have the best experience I really love it. Stop to read my post and go play 😀😀😀 merci beaucoup !!!! 👌👌👌

    Pierre Mano Avatar Pierre Mano
    13 August 2018
  • positive review  

    Roman Kacprzak Avatar Roman Kacprzak
    2 May 2016