Shopping Cart 0 items - zł0.00 0
  • positive review  Najlepszy Paintball w zachodniopomorskim 😄

    Michał Radawiec Avatar Michał Radawiec
    13 sierpnia 2018
  • positive review  

    Kamil Piotrowski Avatar Kamil Piotrowski
    13 maja 2018
  • Polecam każdemu ☺ Świetna zabawa ☺ Profesjonalna organizacja imprez ☺ Idealne rozwiązanie na grupowe imprezy integracyjne lub imprezy okolicznościowe ☺

    Michał Milewski Avatar Michał Milewski
    15 września 2015
  • positive review  Super pole bitwy oraz wysokiej jakość sprzęt 👍 właściciel doskonale sprawdza się jako sędzia oraz profesjonalnie tłumaczy zasady gry 😉 dużym plusem są fotografie wykonywana w trakcie zabawy 😀

    Łukasz Jałowiec Avatar Łukasz Jałowiec
    21 czerwca 2020
  • positive review  Fajni ludzie,super teren można poszaleć naprawdę warto zawitać do Star Paintball

    Dominiak Przemysław Avatar Dominiak Przemysław
    16 maja 2017
  • positive review  

    Marcin Gryćko Avatar Marcin Gryćko
    26 marca 2017
  • Pelna profeska� swietny sprzet i teren. Organzator pomocny i wszystko dobrze zorganizuje. Polecam z czystym sumieniem !�

    Marcin Kopiński Avatar Marcin Kopiński
    14 maja 2018
  • positive review  

    Piotr Solski Avatar Piotr Solski
    15 sierpnia 2016
  • positive review  Świetna atmosfera i dużo wrażeń 💥😁❤️

    Agata Kugler Avatar Agata Kugler
    11 listopada 2020
  • positive review  To był mój drugi raz w przeciągu dwóch lat !! I pełne zaskoczenie, oczywiście na plus 💪🐗 nowe scenariusze !! I jeszcze większy profesjonalizm 😎👌 polecam !! 🍾

    Tomasz Bogalecki Avatar Tomasz Bogalecki
    14 maja 2018